Το Νοσοκομείο "Ο Άγιος Διονύσιος" διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά.

Ανακοίνωση.
Το Νοσοκομείο Αιγίνης "Ο Άγιος Διονύσιος" διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά ξυλόγλυπτης εικόνας του Αγίου Παϊσίου, ευγενικής προσφοράς του Αιγινήτη καλλιτέχνη Βαγγέλη Χατζή προς ενίσχυση του Νοσοκομείου μας. Το όλο έργο, ένα πραγματικό αριστούργημα, θαρρείς ότι είναι φωτογραφική απεικόνιση του Αγίου που αποτυπώνει την μακαρία ταπείνωσή του με την ταυτόχρονη ψυχική  ανάταση του ατενίζοντος αυτό. Το φυτικό σύμπλεγμα στο επάνω μέρος του γλυπτού σε συνδυασμό με την έντονης πλαστικότητας στο κέντρο κύρια μορφή του δεόμενου - σχεδόν ολόσωμου και ελαφρά στραμμένου σε στάση προσευχής - Αγίου με το ταυτόχρονο παιχνίδισμα της προοπτικής του βάθους παίρνει μία γνωστή στάση του Αγίου και τη μετατρέπει σε πρωτότυπο έργο, εναρμονισμένο στην ιδιοσυγκρασία και το προσωπικό  ύφος του καλλιτέχνη.

Ευχαριστούμε θερμά τον καλλιτέχνη γι’ αυτήν την προσφορά και του ευχόμεθα ολόψυχα ο Άγιος Παΐσιος, του οποίου την αγία μορφή απεικόνισε, να αποτελεί πάντα  την πηγή της έμπνευσής του και να του οδηγεί το νου, την καρδιά και το χέρι σε όλα τα βήματα της ζωής του.
Λαχνοί διατίθενται:

1.  Στη Γραμματεία του Νοσοκομείου,
2.   Στο Βιβλιοπωλείο Λυχνάρι,
3.   Στο Φωτογραφείο της κ. Κουνάδη Ειρήνης,                                                                                                                                                       
4.   Στους Ιερούς Ναούς του  νησιού μας.


Από τη διεύθυνση


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png