Ευχαριστήριο για την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό του ξενοδοχειακού και ιατρικού εξοπλισμού της Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου "Ο Άγιος Διονύσιος".

Ο Πρόεδρος και άπαντα τα Μέλη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Αιγίνης "Ο Άγιος Διονύσιος" ευρισκόμεθα στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση της αναμόρφωσης και ανακαίνισης, ως και τον εκσυγχρονισμό του ξενοδοχειακού και ιατρικού εξοπλισμού Τμήματος της Παθολογικής Κλινικής του Ιδρύματος. Δια τούτο εξαιρέτως ευχαριστούμε : την Ι. ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ – ΑΓ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΑΙΓΙΝΗΣ, τον "Σύλλογο των Φίλων της Αίγινας", τον "Σύλλογο των Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας", την οικογένεια των κ.κ. Παπαδόπουλου Παντελή και Παναγιώτας Καλοκέντη, την οικογένεια των κ.κ. Κατερίνας Μουτσάτσου και Charles Como, τον κ. Χαλδαίο Παύλο (είδη υγιεινής),τους καλλιτέχνες και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές οι οποίοι ποικιλοτρόπως συνέβαλαν στην επίτευξη αυτού του έργου.

Ευχόμεθα δε να ευρεθούν μιμητές σ’ αυτό το έργο της αγάπης.

Μετά πολλών Ευχαριστιών
Ο Πρόεδρος Δ.Σ. Αρχιμ. π. Αμφιλόχιος Γελαδάκης & άπαντα τα Μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png