Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αίγινας για την απώλεια του Κυριάκου Γκαρή.

Ο Κυριάκος, ένας από τους ιδρυτές του συλλόγου μας, ο Πρόεδρος μας, με προσωπικό του όραμα και μεράκι δημιούργησε την υποδομή με τους αγώνες δρόμου που διοργάνωσε, με εμάς που τον πιστέψαμε και ακολουθήσαμε κατάφερε να αφυπνίσει ένα ολόκληρο νησί να περιμένει την μέρα που θα τρέξει στον δρόμο του Καποδίστρια και στον δρόμο του Αφαία. Σκεπτόμενος πάντα το καλό των πολλών και μέσω του συλλόγου με τις δράσεις του για το καλό της κοινωνίας μας και των συμπολιτών μας.

Παράδειγμα για όλους αποτελεί ο βίος σου. Δημιούργησες μια υπέροχη οικογένεια, άψογος στα υπηρεσιακά σου καθήκοντα στο Λιμενικό σώμα, δίπλα στους ανθρώπους ακούραστος συμβουλάτορας, αρωγός σε πολλούς αθλητικούς συλλόγους του νησιού και του Πειραιά, μέντορας και στυλοβάτης του Σ.Δ.Υ. Αίγινας. Με την προσωπικότητα σου και την πνευματική σου εγρήγορση κατάφερνες και διεύρυνες τους ορίζοντες της κοινωνίας μας.

Η απώλεια σου μας φορτίζει με την δύναμη των επιθυμιών σου και την συνέχεια των πράξεων σου. Ο σύλλογος θα συνεχίσει με το ίδιο σθένος και μαχητικότητα να προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει το ιδεώδες σου στους συμπολίτες μας.

Αντίο φίλε Κυριάκο, υπήρξες μια διαδρομή γεμάτη φως, η μνήμη σου θα ζει για πάντα σε όλους εμάς που σε αγαπήσαμε.

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Σ.Δ.Υ. Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png