Ευχαριστήριο του Νοσοκομείου Αίγινας "Ο Άγιος Διονύσιος".

Το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Αιγίνης «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» θερμά ευχαριστούμε όλους τους Επωνύμους και Ανωνύμους ΔΩΡΗΤΕΣ, Φυσικά πρόσωπα και Συλλόγους για την παντοειδή σε χρήμα ή σε είδος ενίσχυση του αγώνα μας κατά το λήγον έτος 2017, ως και τους Εξωτερικούς Συνεργάτες Ιατρούς - εντός και εκτός της Ελλάδος - για την δωρεάν παροχή ιατρικών υπηρεσιών.
Εξαιρέτως ευχαριστούμε την Ι. ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ – ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΑΙΓΙΝΗΣ, την Εταιρεία ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε., την Ναυτιλιακή Εταιρεία COSTA MARE SHIPPING CO.SA., τον ΌΜΙΛΟ FIBRAN  και τους Συλλόγους « ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ», « ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ», «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ», τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων "ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ", το ΜΚΙΕ (Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού) και το Λογιστικό Γραφείο, ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, Α. & Μ. ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΥ Α.Ε.
Ευχόμεθα σε όλους ευλογημένο και σωτήριο το ανατέλλον έτος 2018. Προσευχόμεθα δε να ευρεθούν μιμητές και συνεχιστές τους κατά το νέον έτος 2018.
Μετά Τιμής και πολλών Ευχαριστιών
Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
Αρχιμ. π. Αμφιλόχιος Γελαδάκης
& άπαντα τα μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png