Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών νησιών Αργοσαρωνικού. Τα κενά σε διδακτικό προσωπικό σε σχολεία της περιοχής του Αργοσαρωνικού.

Είναι ανάγκη να καλυφθούν τα κενά σε διδακτικό προσωπικό σε σχολεία της περιοχής του Αργοσαρωνικού. Συγκεκριμένα παραμένουν χωρίς δάσκαλο  μέχρι τώρα  η Β ‘ Τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας , τάξη του Δ.Σ Σπετσών , του Δ.Σ Ασωμάτων και του Ολοημέρου του Δ.Σ Πέρδικας.  Επίσης  υπάρχουν αρκετά κενά παράλληλης στήριξης στην περιοχή που αφορούν τα Δημοτικά Σχολεία Σπετσών , Μεσαγρού , 2ο Αίγινας .  Δημοτικό Σχολείο Κυψέλης

Μεταφέρουμε ακόμα την αγωνία των συναδέλφων και των γονέων των μαθητών αυτών  για τη  δίκαιη και ισότιμη αντιμετώπισή τους με βάση τις ιδιαίτερες εκπαιδευτικές τους ανάγκες.
Παρόμοιας σημασίας είναι  και το δικαίωμα- που στερούνται-να διδάσκονται από ειδικότητες μουσικής, θεατρ. Αγωγής,ξένης γλώσσας και πληροφορικής οι μαθητές του Δ.Σ Αγκιστρίου.
ΓΙΑ  ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ       Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΧΡ.ΡΕΠΠΑΣ         ΣΤ. ΤΑΪΓΑΝΙΔΟΥ
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png