Δελτίο Τύπου. Ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου "Φίλοι Φιστίκι Φεστ".

Δελτίο Τύπου.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 09/02, στο "Αιάκειον" ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Φίλοι Φιστίκι Φεστ.
Ήταν μια θαυμάσια βραδιά, με μπουφέ , δώρα και καλή μουσική απο τους Ζαχαρία Παλαμίδη και  Σπύρο Τζίτζη.
Ο Σύλλογος εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς ολους τους φίλους που παρεβρέθηκαν στην εκδήλωση και τους ιδιοκτήτες του Αιάκειον για την υποστήριξη στην διοργάνωση. Παράλληλα ευχαριστεί τις επιχειρήσεις της Αίγινας που ήταν και χορηγοί της εκδήλωσης, που ηταν οι εξής : Αιάκειο, Γουδής, Δρίτσας, Ηλιαχτίδα, Λαβούτας, Νήσος, Πετράς,  Φ. Πούντος, Ροδίτης Α.Ε και Philippos Hellenic Goods.
Για την χρονιά που μόλις ξεκίνησε, οι ‘Φίλοι φιστίκι φεστ’ προγραμματίζουν μια σειρά εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών : Σεμινάριο Γαστρονομίας πανω στην Τέχνη των αλλαντικών με τον Chef Μιχάλη Παναγιωτάκη, Σεμινάριο γευσιγνωσίας λαδιού με τον Chef Bασίλη Λεωνίδου, Παρουσίαση ντοκυμαντέρ για την κτηνοτροφία στην Αίγινα, Κατασκευή διαδικτυακής πλατφόρμας για συνταγές με φιστίκι Αιγίνης, Σεμινάριο για τη διαχείριση και παρουσίαση των επιχειρήσεων στα social media, Ταξίδι γνωριμίας με το ‘Tinos food paths’, Διαγωνισμός μαγειρικής με συνδυασμό κρασιού ‘Wine and food matching’.
Μέσα απο αυτές τις εκδηλώσεις υποστηρίζουμε την καλή πλευρά της Αίγινας, την Αίγινα της δημιουργίας, αυτό που θα μπορέσουμε  ονομάσουμε ‘made in Aegina’  στον χώρο του Πολιτισμού, της Γαστρονομίας και της Επιχειρηματικότητας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png