Το Δημόσιο ΙΕΚ Αίγινας και ο Σύλλογος Φίλοι Φιστίκι FEST ευχαριστούν θερμά τον Chef Μιχάλη Παναγιωτάκη.

Δελτίο Τύπου.
Το Δημόσιο ΙΕΚ Αίγινας και ο Σύλλογος Φίλοι Φιστίκι FEST ευχαριστούν θερμά τον dr. Chef Μιχάλη Παναγιωτάκη, Πρόεδρο του Ινστιτούτου Κρητικής Διατροφής για την άμεση και πολύ θετική ανταπόκρισή του στο κάλεσμά μας, να παρουσιάσει ένα τόσο ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα: "Ειδικές παρασκευές κρέατος και τεχνικές αλλαντοποίησης", με πολύ κατανοητό και αναλυτικό τρόπο.  Το σεμινάριο παρακολούθησαν σπουδαστές και απόφοιτοι του ΙΕΚ μας μαζί με τους εκπαιδευτές τους, καθώς και επαγγελματίες του νησιού μας, οι οποίοι ενστερνίζονται τη Δια Βίου Μάθηση. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους χορηγούς μας, γιατί χωρίς τη συμβολή τους δεν θα ήταν εφικτό να παρακολουθήσουμε ένα τόσο υψηλού επιπέδου σεμινάριο.

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρία «KRIVEK» μία πρωτοπόρο Κρητική βιομηχανία, που δραστηριοποιείται στους τομείς παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας τροφίμων από το 1985.  Την εταιρεία «PROVIL», η οποία προσφέρει εξειδικευμένα προϊόντα στη βιομηχανία τροφίμων.  Το Αρτοποιείο Φώτης και Κωνσταντίνος Πούντος Ο.Ε. για την προσφορά του σε ψωμί ολικής άλεσης με κριθάρι, σε ψωμί της πλάκας  με ξυνοπρόζυμο και πινακωτή, για να συνοδεύσουμε την δοκιμή των εδεσμάτων, που παράχθηκαν στο σεμινάριο. Επίσης την εταιρεία «SPYRIDAKIS BROSS SA - ΑΦΟΙ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΑΕ.» για την προσφορά της , στην ολοκλήρωση της γευσιγνωσίας, με το πέρας του σεμιναρίου.

Καθώς και την κα Ρένα Κάππου και το «Αιγινήτικο Αρχοντικό» για την υπέροχη φιλοξενία τους.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε,  όλους όσους παρακολούθησαν το σεμινάριο και θα τους περιμένουμε σε επόμενες δράσεις μας.


Για το Δ.ΙΕΚ ΑΙΓΙΝΑΣ                                   Για τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΟΙ ΦΙΣΤΙΚΙ FEST
        O Δ/ντής                                               Ο Πρόεδρος
ΒΑΡΤΖΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                      ΠΑΝΤΑΒΟΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png