ΟΠΑΕΠ. Εθελοντικός καθαρισμός στον αρχαιολογικό χώρο των Σαλαμινομάχων.

Δελτίο Τύπου.
Συμμετέχοντας κι εφέτος στην εξόρμηση εθελοντικού καθαρισμού παραλιών της Αίγινας με την πρωτοβουλία Let’s Do It Greece, θα συμπληρώσουμε είκοσι τρείς (23) εθελοντικές εξορμήσεις για την καθαριότητα σε παραλίες και δάση της Αίγινας από τον Μάϊο του 2014. Κατά τις εξορμήσεις μας αυτές συμμετείχαν συνολικά πάνω από εκατό (100) συμπολίτες μας, μερικοί από αυτούς πολλές και άλλοι πάρα πολλές φορές.

Παρότι από την όλη αυτή προσπάθειά μας ίσως φαίνεται πως έχουμε μικρό  αποτέλεσμα, εμείς σημειώνουμε: 1. Όλοι όσοι συμμετείχαν έγιναν οπωσδήποτε κοινωνοί της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος καθότι, προθυμότατα, ταλαιπωρήθηκαν επαρκώς. 2. Παραδειγματίστηκαν πάρα πολύ περισσότεροι. 3. Ενεργοποιήθηκαν κι άλλες παρόμοιες συλλογικές πρωτοβουλίες, αναδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα της συλλογικής δράσης.

Αν και απέχουμε ως κοινωνία ακόμη, από το να σεβόμαστε και προστατεύουμε το φυσικό περιβάλλον μας, όπως τον εαυτό μας και την ιδιωτική περιουσία μας, οι προσπάθειες όπως αυτή την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, εμπεδώνουν σταδιακά, το αυτονόητο: προστατεύουμε την φύση, μας δίνει την ζωή.

Την Κυριακή 29 Απριλίου συμμετέχουμε στην φετινή εξόρμηση, καθαρίζοντας τον αρχαιολογικό χώρο των τάφων των Αιγινητών Σαλαμινομάχων, στο Λιβάδι, από τις 09.30 το πρωί.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png