Μήνυμα της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας για την εργατική πρωτομαγιά.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Φίλες και φίλοι,
Η πρώτη Μαΐου είναι μέρα μνήμης και πάλης. Θυμόμαστε και τιμάμε τους εργατικούς αγώνες της πρωτομαγιάς όλου του κόσμου. Αγωνιζόμαστε ενάντια στην κοινωνική αδικία, την εργατική εκμετάλλευση, την καταπίεση. Αγωνιζόμαστε για την επαναθεμελίωση  των   εργασιακών κεκτημένων, τα οποία, σάρωσαν οι νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, με αποκορύφωμα τις μνημονιακές  πολιτικές της τελευταίας πενταετίας κατά την διάρκεια των οποίων οι μισθοί και οι συντάξεις μειώθηκαν ως και 55%, όπως και με το psi αποσαθρώθηκαν ασφαλιστικά ταμεία, Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια.
Δεν ξεχνάμε την ακύρωση των αντισυνταγματικών, παράνομων και άδικων απολύσεων για τις οποίες ακόμη καμαρώνει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Φίλες και φίλοι,
Η Μάχη για ένα καλύτερο μέλλον, ο Αγώνας για τον κόσμο της εργασίας, είναι ο μόνος τρόπος απόδοση τιμής  σε όσους και όσες ΠΑΛΕΨΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ. Το χρωστάμε σε αυτούς και στις μελλοντικές γενιές.
    ΜΑΗΣ 2016                                                                      Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΓΙΝΑΣ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png