Ευχαριστήρια επιστολή από τον κ. Γεώργιο Πρέκα, πρόεδρο Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αίγινας.

Φίλες και φίλοι Νεοδημοκράτες,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους, στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη προέδρου της Τ.Ο. Αίγινας αλλά και όλους όσους συμμετείχαν καθ οιονδήποτε τρόπο στην εκλογική διαδικασία, διαβεβαιώνοντάς τους πως θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, στο μέτρο των όποιων δυνάμεών μου, ώστε να συνεισφέρω στα καινούργια καθήκοντα μου.

Η ευθύνη είναι μεγάλη, ο αγώνας διαχρονικός και δύσκολος, αλλά πιστεύοντας στην ενότητα, νομίζω ότι τον αγώνα αυτόν,  θα τον κερδίσουμε προς όφελος της παράταξης μας.

Η Νέα Δημοκρατία μας χρειάζεται όλους μαζί ενωμένους και όλοι μαζί πρέπει να συμβάλλουμε με τις γνώσεις, τις ικανότητες , την εμπειρία και τη διάθεση για προσφορά.

Όλοι οι Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες μαζί με ομοψυχία, ομόνοια, συνεργασία, διάλογο, να βοηθήσουμε να φτάσει η Νέα Δημοκρατία εκεί που της αρμόζει.

Με εκτίμηση
Γεώργιος Πρέκας
Πρόεδρος Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αίγινας
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png