Ο.Π.Α.Ε.Π.: "Υποχρεούμαστε σε μια απάντηση για τον λίβελλο (4/4/2016) του συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών νήσων Αργοσαρωνικού εναντίον μας"

Ο.Π.Α.Ε.Π. Δελτίο Τύπου.
Υποχρεούμαστε σε μια απάντηση για τον λίβελλο (4/4/2016) του “συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών νήσων Αργοσαρωνικού” εναντίον μας:
Λάβατε την έγκριση των συναδέλφων σας για τα όσα αφοριστικά και αστήρικτα μας καταμαρτυρείτε; Συμφωνούν εκπαιδευτικοί με τέτοιον λεκτικό φασισμό;
Τι τύπου σύλλογος είστε με ιδεολογικά μανιφέστα και χρίσματα; Πού διαφέρετε από κόμμα; Άστεγοι πολιτικά είστε και καπελώνετε εργαζόμενους;
Στις προηγούμενες ανακοινώσεις σας “δε μας γνωρίζατε”, τώρα καταγγέλλετε πως ρυμουλκούμε τον δήμο Αίγινας; Εμείς, η “κάποια ομαδούλα”;
Όλοι μπορούν να δουν ηλεκτρονικά την συνεδρίαση της 27/3 και να διαπιστώσουν τα όσα υστερικά ψεύδεσθε. Εκτίθεσθε ακατανόητα με διεστραμμένες ερμηνείες.
Η συνέντευξη της εκπροσώπου μας κ. Χατζηαλεξιάδη, 5/4/16 στο aegina's light  (https://aeginalight.gr/article.php?id=83521),  τα γραπτά και τα πεπραγμένα μας, δίνουν απαντήσεις στους αφορισμούς σας.
Ο λαός της Αίγινας αλλά και οι θεσμικοί εκπρόσωποί του μας κρίνουν αμφοτέρους. Πορίσματα έπονται σύντομα. Εμείς συνεχίζουμε μόνο διαλεγόμενοι πολιτικά.
Ψύχραιμα. Τι θα κάνετε όταν χάσετε το δημοψήφισμα;
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png