Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Αίγινας για τη συμμετοχή στην απεργία.

ΠΑΜΕ Αίγινας. Ανακοίνωση.
Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο χαιρετίζει τους εκατοντάδες απεργούς και διαδηλωτές του νησιού που πήραν μέρος στις κινητοποιήσεις της 4ης Φλεβάρη, ενάντια στο ασφαλιστικό έκτρωμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Εργαζόμενοι, άνεργοι, αγρότες, κτηνοτρόφοι, ψαράδες, μικροεπαγγελματίες, γυναίκες, νεοι, φώναξαν «ΟΧΙ» στον αντιασφαλιστικό νόμο ,που οδηγεί σε παραπέρα φτωχοποίηση το λαό, στην ανέχεια και σε ζωή χωρίς δικαιώματα. Ο νόμος λαιμητόμος να μην περάσει.

Ο νόμος αυτός συμφέρει την μεγαλοεργοδοσία, τους επιχειρηματικούς όμιλους γιατί με την διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης θα αυξηθεί ακόμη πιο πολύ η κερδοφορία τους. Αυτό υπηρετεί η σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τα κόμματα της αστικής τάξης και η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και αυτοί δεν θα παραιτηθούν. Θα χρησιμοποιήσουν εκβιασμούς και ψέματα , ακόμη μία φορά, για να ξεγελάσουν το λαό.

Η μεγάλη πανελλαδική απεργία και οι πολύ μαζικές συγκεντρώσεις σε όλη την χώρα, φανέρωσαν το μεγάλο όπλο του λαού, την αγωνιστική συμμαχία όλων των εργατικών-λαϊκών στρωμάτων. Αυτή η λαϊκή συμμαχία πρέπει να δυναμώσει γιατί αποτελεί μονόδρομο απέναντι σε όλους αυτούς που απεργάζονται σχέδια εξόντωσης τους. Δεν θα τους αφήσουμε. Συνεχίζουμε. * Να δυναμώσουμε τις προσπάθειες μέσα από μαζικές γενικές συνελεύσεις, με διάφορες δράσεις σε χώρους δουλειάς, στις γειτονιές. * Να ενημερώσουμε όλους τους εργαζόμενους. Να διευρύνουμε το απεργιακό μέτωπο για νέα, μεγαλύτερη απεργιακή κινητοποίηση στην Αίγινα. Έχουμε την δύναμη να τους σταματήσουμε, να κάνουμε το νέο νόμο την Κυβέρνησης κουρελόχαρτο. Στη δύναμή μας βρίσκεται η επιτυχία. Προχωράμε χωρίς καθυστέρηση πιο μαζικά, πιο μαχητικά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png