Εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα από το Σύνδεσμο Ενεργών και Συνταξιούχων Ναυτικών Αίγινας.

Ο Σύνδεσμος Ενεργών και Συνταξιούχων Ναυτικών Αίγινας "Ο Άγιος Νικόλαος", πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα, την εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στα γραφεία του συνδέσμου. Ο πρόεδρος του συνδέσμου κύριος Γιάννης Περάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά και είπε: "Σας καλωσορίζω στην αποψινή μας συγκέντρωση και σας εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να είναι καλύτερος από τον περσινό και να χαρίσει σε όλους μας υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Στους συναδέλφους που ταξιδεύουν ευχόμαστε καλές θάλασσες και με το καλό να γυρίσουν πίσω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Γιώργο Σκαλτιώτη για τη δωρεά που έκανε στον σύνδεσμό μας.

Ένας από τους σκοπούς του συνδέσμου μας είναι η σύσφιξη των σχέσεων, φιλικών και οικογενειακών. Για αυτό θα θέλαμε πάρα πολύ να έρχεστε τακτικά στο σύλλογό μας, που είναι ανοιχτά κάθε Σάββατο από τις 18:30. Ο τυχερός που θα κερδίσει το φλουρί θα πάρει πενήντα ευρώ. Εύχομαι για μια φορά ακόμη καλή χρονιά σε όλους και σας ευχαριστώ που είσαστε μαζί μας απόψε".

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Γιώργος Σκαλτσιώτης, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κυρία Καίτη Σαλπέα, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νεκτάριος Λεούσης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κύριος Δημήτρης Καραγιάννης και μέλη του συνδέσμου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png