Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Α΄ Πειραιώς και Νήσων για τον Αστυνομικό Σταθμό Μεσαγρού.

Νομαρχιακή Επιτροπή Α΄ Πειραιώς και Νήσων. Δελτίο Τύπου.
Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Α΄ Πειραιώς και Νήσων, μετά την αρχική της αντίδραση στην αναστολή λειτουργίας του Αστυνομικού Σταθμού Μεσαγρού και τη συνεργασία της με κατοίκους της Αίγινας και τοπικούς φορείς, ενημέρωσε σχετικά και την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Παρά τις διαρροές που υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες για ακύρωση της απόφασης, φαίνεται ότι απλά εκτυλίσσεται άλλη μία πράξη κοροϊδίας της Κυβέρνησης προς τους πολίτες.

Έτσι, ζητήσαμε από το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σκανδαλίδη, να καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή, προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Η ερώτηση, έγινε σήμερα Πέμπτη, 28/01/2015, και ο αρμόδιος υπουργός καλείται να απαντήσει επίσημα “αν προτίθεται να ανακαλέσει την απόφαση αναστολής λειτουργίας του Σταθμού”.

Περιμένουμε καταρχάς μία ειλικρινή απάντηση, παρότι η Κυβέρνηση δεν μας έχει συνηθίσει σε αυτές. Πολύ περισσότερο όμως, περιμένουμε μία υπεύθυνη και σοβαρή ανταπόκριση στο δίκαιο αίτημα φορέων και κατοίκων του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png