Ιδιαίτερα επιτυχημένη η εκδήλωση για το Αριστείο "Γεωργίου Σωκράτη Αλυφαντή" στον Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας.


Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας" χθες το βράδυ. Η εκδήλωση περιελάμβανε το Αριστείο "Γεωργίου Σωκράτη Αλυφαντή" και την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του συλλόγου, η βραδιά ξεκίνησε με το χαιρετισμό του προέδρου του συλλόγου κυρίου Βασίλη Μουσουλέα, που παρουσίασε τις δράσεις, τις εκδηλώσεις και τα τμήματα που λειτουργούν στο σύλλογο. Ακολούθησε η αναφορά στην προσωπικότητα και το έργο του Γεωργίου Σωκράτη Αλυφαντή, από την Γενική Γραμματέα του συλλόγου κυρία Ανίτα Λεούση. Φέτος βραβεύθηκαν τρεις μαθητές από το Καποδιστριακό Γυμνάσιο Αίγινας: o Ροδίτης Ι. Παναγιώτης, η Σαχτούρη Παναγ. Σταματίνα και η Τζινιέρη Κυρ. Ουρανία. Ακολούθησε ο Γαλάνης Μιχ. Ηλίας από το γυμνάσιο της Κυψέλης και η Νιάτση Μιχ. Ελένη επίσης από το γυμνάσιο της Κυψέλης. Οι βραβεύσεις ολοκληρώθηκαν με την Κωστοπούλου Πετρ. Ιωάννα από το γυμνάσιο Μεσαγρού.

Τις βραβεύσεις έκαναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο αντιδήμαρχος κύριος Βαγγέλης Δέδες, ο αντιδήμαρχος κύριος Κώστας Γεννίτσαρης, και ο γιός του αειμνήστου Γεωργίου Αλυφαντή, κύριος Σωκράτη Αλυφαντής.

Η βραδιά περιελάμβανε γιορτινή μουσική και τραγούδια από το Σύλλογο Αγίων Ασωμάτων και Κοντού υπό τη διεύθυνση του κυρίου Θανάση Ανδρεάδη και του κυρίου Αλέξανδρου Spitzing. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κυρία Καίτη Σαλπέα ανακοίνωσε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να δοθεί το όνομα του Γεωργίου Αλυφαντή σε οδό στο κέντρο της Αίγινας.

Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την πρωτοχρονιάτικη πίτα που έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του, κατέθεσε μία προσωπική εμπειρία για τον αείμνηστο Γεώργιο Αλυφαντή, που ήταν και καθηγητής του ιδίου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png