Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Α' Πειραιώς και Νήσων για τον Αστυνομικό Σταθμό Μεσαγρού.

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Α' Πειραιώς και Νήσων θεωρεί εντελώς αδικαιολόγητη και αψυχολόγητη την απόφαση αναστολής λειτουργίας του Αστυνομικού Σταθμού Μεσαγρού της Αίγινας.
Υπενθυμίζουμε ότι κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον τότε υπουργό της κυβέρνησης Τσιπρα,
Κο Πανούση είχε επισκεφθεί την Αίγινα τον Αύγουστο και - κατά την προσφιλή τους τακτική - είχαν προβεί σε μεγαλόστομες εξαγγελίες, δηλώνοντας ότι αναγνωρίζουν το πρόβλημα και τάσσονται υπέρ της ασφάλειας των πολιτών, ενώ διαβεβαίωσαν ότι ο Αστυνομικός Σταθμός Μεσαγρού θα παραμείνει ανοικτός.
Όσοι γνωρίζουν τα θέματα του νησιού και δεν είναι απλοί περαστικοί κατά τη διάρκεια προεκλογικών περιόδων, αντιλαμβάνονται ότι συντρέχουν σοβαρότατοι λόγοι, ώστε όχι μόνο να μην ανασταλεί η λειτουργία του, αλλά να ενισχυθεί περαιτέρω η δύναμη του.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Μεσαγρού που λειτουργούσε τα τελευταία 65 χρόνια, κάλυπτε την μισή περίπου Αίγινα (Βαθύ, Αγίους, Σουβάλα, Αγία Μαρίνα, Άλωνες, Πόρτες, καθώς και τους μικρότερους οικισμούς της ευρύτερης περιοχής).
Πρόκειται για μια περιοχή, η οποία καλύπτει το 80% των ξενοδοχειακών κλινών, ενός εκ των πιο δημοφιλών προορισμών του Σαρωνικού.
Ο Σταθμός κάλυπτε επίσης τον Ιερό Ναό της Αφέας με επισκεψιμότητα 80.000 ξένων τουριστών και τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου με επισκεψιμότητα άνω των 180.000 Ελλήνων και ξένων τουριστών.
Επιπρόσθετα, τονίζουμε ότι η Αγία Μαρίνα δέχεται ημερησίως άνω των 1000 επισκεπτών για χρονικό διάστημα άνω των 120 ημερών.
Δηλώνουμε ότι διαφωνούμε κάθετα με την εν λόγω απόφαση και ζητάμε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να την ανακαλέσει και να προβεί σε εξορθολογισμό των δαπανών με ανακατανομή των μισθωμάτων σε όλο το Σαρωνικό.
Προς αυτή την κατεύθυνση, θα ζητήσουμε απο τους βουλευτές μας να φέρουν το θέμα στη Βουλή.
Γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
Ανδρέας Βεντούρης
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png