Αγροτικός Σύλλογος Αίγινας. Παράταση προθεσμίας έκδοσης άδειας εγκατάστασης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων.

Αγροτικός Σύλλογος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ο Αγροτικός Σύλλογος Αίγινας ενημερώνει τους κτηνοτρόφους και αγρότες του νησιού μας, ότι σύμφωνα μέ έγγραφο  που μας απέστειλλε, η Δνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, η προθεσμία έκδοσης άδειας εγκατάστασης των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, όλων των κατηγοριών της παρ. 1 του άρθρου 2 του ν. 4056/12, παρατείνεται για 18 μήνες από τη λήξη της και λήγει στις 12.9.2016.

Επίσης σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις,που η δυναμικότητά τους , είναι μεγαλύτερη από αυτή που έχει ορίσει ο Περιφερειάρχης, για την  διατήρηση οικόσιτων ζώων και είναι εγκατεστημένες εντός ορίων κατοικημένων περιοχών ή πλησίον αυτών χορηγείται: α) άδεια διατήρησης κτηνοτροφικής εγκατάστασης και β) κωδικός εκμετάλλευσης από την αρμόδια κτηνιατρική αρχή.
'Οσες κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις λειτουργούσαν εντός ή πλησίον κατοικημένων περιοχών,για να συνεχίσουν τη λειτουργία τους,υποχρεούνται να υποβάλουν αίτημα στην οικεία Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ,εντός  προθεσμίας δύο (2) ετών από την έναρξη ισχύος του Νόμου 4351/2015.

Ή άδεια διατήρησης κτηνοτροφικής εγκατάστασης, δεν μεταβιβάζεται και δεν τροποποιείται ,ανακαλείται δε, αν διακοπεί η λειτουργία της κτηνοτροφικής εγκατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε,στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ,τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής ,Δημοσθένους 1-3 Πειραιάς, τηλ. 2131618534 και fax. 2131618526. 
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png