Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις για την απόκτηση του πιστοποιητικού γνώσεων Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων.

Αγροτικός Σύλλογος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου ,οι διήμερες εξετάσεις για την απόκτηση του πιστοποιητικού γνώσεων Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων. Το εξεταστικό κέντρο ΤΟΥ ΕΛ.ΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ στην Αίγινα ήταν ένα από τα πρώτα, δύο τμήματα πανελλαδικά όπου οι εξετάσεις ήταν χειρόγραφες. Και αυτό για την διευκόλυνση εκείνων των αγροτών που δεν έχουν γνώσεις πληροφορικής.

Η συμμετοχή ήταν 100% και οι εξετάσεις διεξήχθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Οργανισμό ΕΛ.Γ.Ο.-ΔΗΜΗΤΡΑ για την άψογη συνεργασία με τον Σύλλογο μας και ανακοινώνομε ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και στο μέλλον, με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση και εκπαίδευση των καλλιεργητών της Αίγινας .Επίσης ευχαριστούμε όλους τους παραγωγούς για τη συμπαράσταση στο έργο του Συλλόγου και την εμπιστοσύνη τους στις κοινές προσπάθειες .για την αύξηση και βελτίωση της παραγωγή μας .

Ευχόμαστε σε όλους μια χρονιά γεμάτη υγεία και σε όσους πήραν μέρος στις εξετάσεις καλή επιτυχία. Υπενθυμίζεται ότι όσοι παραγωγοί,επιθυμούν να αποκτήσουν το πιστοποιητικόγνώσεων(ΟΧΓΦ) και να πάρουν στις επόμενες εξετάσεις στην Αίγινα, να επικοινωνήσουν με τον Αγροτικό Σύλλογο στο κιν. 6932654569.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png