Ομάδα Εργασίας Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Θεμάτων Δήμου Αίγινας - Αποζημιώσεις συμπολιτών μας - παραγωγών εξαιτίας της καταστροφής από το χαλάζι.

Γραφείο Αγροτικών & Κτηνοτροφικών Θεμάτων -  Ομάδα Εργασίας Αγροτικών & Κτηνοτροφικών Θεμάτων Δήμου Αίγινας
Υπεύθυνη – Συντονίστρια: κα. Τιτίνα Κανελλά
Υπεύθυνος Γραφείου: κ. Αθανάσιος Λορέντζος
Λεωφόρος Φανερωμένης, 1ος όροφος, Αίγινα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22973-20019

Κοινοποίηση Πίνακα Εκτιμήσεων Αποζημιώσεων Ζημιών από το ζημιογόνο αίτιο χαλάζι της 01/07/15 σε καλλιέργειες συμπολιτών μας - παραγωγών και καλλιεργητών του νησιού

Στο Γραφείο Αγροτικών & Κτηνοτροφικών Θεμάτων του Δήμου Αίγινας έχει αναρτηθεί ο Πίνακας με τα ποσοστά αποζημίωσης που δικαιούνται όσοι καλλιεργητές αιτήθηκαν αποζημίωσης και έχουν κάνει δήλωση Ενιαίας Ενίσχυσης - Καλλιέργειας για τα κτήματά τους, έχουν δηλαδή αποκτήσει για τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις τους τον απαραίτητο κωδικό ΟΣΔΕ.
Εάν κάποιος παραγωγός έχει αντιρρήσεις σχετικά με το εκτιμώμενο ποσοστό ζημιάς, καλείται εντός δέκα ημερών να υποβάλλει τις ενστάσεις του για επανέλεγχο. Σε διαφορετική περίπτωση και όπως ενημερωθήκαμε, οι καταβολές των αντίστοιχων ποσών αποζημίωσης θα γίνουν εντός του μηνός Ιανουαρίου 2016.
Σημειώνουμε δε ότι, είναι η πρώτη φορά στον Δήμο της Αίγινας που ο Ελληνικός Οργανισμός Αποζημιώσεων (ΕΛΓΑ – Αρμόδια Υπηρεσία) αποζημιώνει συμπολίτες μας, καλλιεργητές – παραγωγούς, για καταστροφή, μερική ή ολική, των καλλιεργειών τους.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης αυτής, ενημερώνουμε ότι, όποιος ενδιαφέρεται να έχει άμεση πληροφόρηση για τις δραστηριότητες της Ομάδας, ή επιθυμεί να λαμβάνει πληροφορίες για αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα, μπορεί να απευθύνεται απ’ ευθείας στο Γραφείο Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Θεμάτων του Δήμου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png