Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας για την επίσκεψη Πάνου Καμμένου.

Δελτίο Τύπου. Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας.
Μετά από πρωτοβουλία της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΓΙΝΑΣ και των Βουλευτών Α΄ Πειραιά  Ε. Σταματάκη, Γ. Γεννιά  και του βουλευτή Επικρατείας Κ. Γαβρόγλου πραγματοποιήθηκε στις 30/11/15  επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας Π. Καμμένου και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου στην περιοχή Οχυρών Πέρδικας Νήσου Αίγινας.
Μ ε την  παρουσία των Βουλευτών Α΄ Πειραιά  Ε. Σταματάκη, Γ. Γεννιά,του Δημάρχου Αίγινας Δ. Μούρτζη, του προέδρου και των  μελών του Τοπικού Συμβουλίου Πέρδικας, Αντιδημάρχων, Δημοτικών συμβούλων, φορέων και πολιτών, έγινε μια πρώτη σύσκεψη και ανταλλαγή απόψεων στο χώρο των οχυρών στην Πέρδικα.
Από μέρους του Υπουργού -για μια ακόμη φορά- υπήρξε δέσμευση στα εξής:
* Το ζήτημα προκήρυξης για ενοικίαση του χώρου δεν υφίσταται πλέον.
* Τα οχυρά θα διατηρηθούν και θα αναδειχτούν- με ήπιες παρεμβάσεις που θα σέβονται  το φυσικό περιβάλλον-  ώστε να συντελέσουν στη διατήρηση της  ιστορικής κληρονομιάς, του πολιτισμού και  να συμβάλλουν ουσιαστικά στην  οικονομική δραστηριότητα της περιοχής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png