Δελτίο Τύπου από την Ομάδα Εργασίας Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Θεμάτων του Δήμου Αίγινας.

Δελτίο Τύπου.
Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και σχεδόν απόλυτη επιτυχία για τους εξεταζομένους, οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν από την Ομάδα Εργασίας Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Θεμάτων του Δήμου Αίγινας, οι εξετάσεις (γραπτές και πρακτική εφαρμογή) για την απόκτηση διπλώματος χειρισμού ελκυστήρα (τρακτέρ).

Υπήρξε καθολικό ενδιαφέρον και συμμετοχή, όχι μόνο από επαγγελματίες (κατ’ επάγγελμα) αγρότες αλλά και από πολλούς άλλους μικρότερους ή και μεγαλύτερους παραγωγούς - καλλιεργητές, όλων των ειδών καλλιεργειών. Επειδή η συμμετοχή ξεπέρασε τις αρχικές προβλέψεις, και αρκετοί δεν πρόλαβαν να εξεταστούν, ενημερώνουμε ότι όποιος επιθυμεί να εξεταστεί άμεσα (εντός Δεκεμβρίου), αλλά εκτός Αίγινας, μπορεί να πληροφορηθεί για τις επιλογές που υπάρχουν από τον αρμόδιο Υπεύθυνο του Γραφείου, τον κ. Αθ. Λορέντζο. Σε διαφορετική περίπτωση, οι εξετάσεις δύναται να επαναληφθούν στην Αίγινα εντός του πρώτου τριμήνου της επόμενης χρονιάς.

Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία διεξαγωγής των εξετάσεων τους υπεύθυνους γεωπόνους της Διεύθυνσης Αγροτικής & Κτηνοτροφικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής - Τμήμα Εγγείων Βελτιώσεων.

Συμπληρωματικά, ενημερώνουμε ότι, όποιος ενδιαφέρεται να έχει άμεση πληροφόρηση για τις δραστηριότητες της Ομάδας, ή επιθυμεί να λαμβάνει πληροφορίες για αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα, μπορεί να απευθύνεται απ’ ευθείας στο Γραφείο Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Θεμάτων του Δήμου Αίγινας.

Γραφείο Αγροτικών & Κτηνοτροφικών Θεμάτων
Ομάδα Εργασίας Αγροτικών & Κτηνοτροφικών Θεμάτων Δήμου Αίγινας
Υπεύθυνη – Συντονίστρια: κα. Τιτίνα Κανελλά
Υπεύθυνος Γραφείου: κ. Αθανάσιος Λορέντζος
Λεωφόρος Φανερωμένης, 1ος όροφος, Αίγινα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22973-20019


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png