Ομάδα Πολιτών Αίγινας για την Ελληνική Πολιτική. Δελτίο Τύπου για το θέμα της συζήτησης στο Δ.Σ. του πλωτού δημοτικού ασθενοφόρου.

Δελτίο Τύπου.
Προκαλεί απορίες η μη συζήτηση σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο, της πρότασης που συνυπογράφουν άνω των εξακοσίων κάτοικοι της Αίγινας-πρωτοφανές πολιτικό συμβάν στο νησί μας- για την απόκτηση πλωτού δημοτικού ασθενοφόρου. Δεδομένου του εύλογου και αναγκαίου αυτού αιτήματος που βέβαια τυγχάνει καθολικής απαίτησης. Το αίτιο για τη μη συζήτηση ήταν κατά τον πρόεδρο του δ.σ. ότι υπογράφονταν η πρόταση από δώδεκα αντί για είκοσι πέντε πολίτες, που όμως κανείς από το δ.σ. δεν ενημέρωσε επ’ αυτού τους αιτούμενους. Κάτι που ήταν εύκολα εφικτό αφού διατίθενται ήδη άνω των εξακοσίων (600) υπογεγραμμένων συμπολιτών μας για το συγκεκριμένο αίτημα. Πάντως ολόκληρο το δ.σ. απεδέχθη η πρόταση να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίασή του, με την ενυπόγραφη αίτηση είκοσι πέντε (25) πολιτών. Οπότε, προφανώς συνεχίζεται η εξόρμησή μας για επιπλέον συγκέντρωση υπογραφών, προκειμένου να υποστηριχθεί εντονότερα το ζωτικό αυτό αίτημά μας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png