Το Δ.Σ. του Παναιγιναϊκου ευχαριστεί όλους όσους στηρίζουν την ομάδα.

Παναιγιναϊκός.  Δελτίο Τύπου.
Το Δ.Σ. του Παναιγιναϊκού ευχαριστεί θερμά, την διατροφολόγο Ελευθερία Ρεκλείτη, για την δωρεάν εξέταση και παροχή συμβουλών, σε 20 αθλητές και αθλήτριες του Παναιγιναϊκού στις 14 Νοεμβρίου 2015, και πολύ σύντομα, θα είναι πάλι κοντά στην ομάδα μας για να δει και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδα μας. Την ευχαριστούμε πολύ. Το Δ.Σ. του Παναιγιναϊκού ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους Ιατρούς, και επιστήμονες, Άρσο Γεώργιο, Παναντωνάτο Διονύσιο, Γρηγόρη Γαλάνη, Δούκα Σωκράτη, Κανελλά Κων/νο, για την φετινή παρουσία τους, από τον Οκτώβριο του 2015, μέχρι σήμερα, Νοέμβριο 2015 στους αγώνες του Παναιγιναϊκου, Σάββατο και Κυριακή.

Το Δ.Σ. του Παναιγιναϊκου, ευχαριστεί, ιδαιτέρως, τα εστιατόρια:  Φλοίσβος, Δρομάκι, Αιγίνιτισσα, Γουίλι Σουβάλα, τις καφετέρειες Ρέμβη, Παναγάκης, Pάντα Ρει, το κρεοπωλείο "Γιώργος", του Γιώργου Χατζηκωνσταντίνου, τον κύριο Γιάννη και Μάκη Ρούσσο, το "Φιστικάτο", τον κύριο Δρίτσα Νικόλαο, τους κυρίους Παντελή και Στέλιο Μεθενίτη, και τον Στέλιο Λαμπαδάριο, τα ξενοδοχείο Αύρα - Μαρμαρινός, για την μεγάλη συνεισφορά τους στα τμήματα μπάσκετ του Παναιγιναϊκού.

Η συμβολή, όλων των παραπάνω, επιχειρηματιών, επαγγελματιών της Αίγινας, είναι τεράστια, στον αθλητισμό της Αίγινας, στις αθλήτριες και τους αθλητές του Παναιγιναϊκού. Στην πολύ δύσκολη εποχή που ζούμε τέτοιες προσπάθειες προς τις νέες και τους νέους της Αίγινας είναι μόνο άξιες επαίνου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png