Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας για τα αποτελέσματα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Αιγινήτες, Αιγινήτισσες
Τα αποτελέσματα των εκλογών  της 20ης Σεπτεμβρίου έδωσαν καθαρή εντολή  διακυβέρνησης  της χώρας στο ΣΥΡΙΖΑ.  Ο λαός της Αίγινας –όπως και όλης της Ελλάδας- έδωσε την δεύτερη και καθοριστική ευκαιρία για να ξεμπερδέψουμε με τη φαυλότητα και τη διαφθορά, που τόσα χρόνια κυβερνούσε τον τόπο.
 Δεν θα είναι εύκολος ο δρόμος της νέας κυβέρνησης. Γιατί μπροστά της έχει την εφαρμογή με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης, μιας δύσκολης συμφωνίας με τους δανειστές. Και κυρίως γιατί μπροστά της έχει το τεράστιο έργο -και τεράστια πρόκληση συνάμα- να γκρεμίσει το παλιό και να οικοδομήσει ένα καθεστώς ισονομίας, διαφάνειας, φορολογικής δικαιοσύνης, απελευθέρωσης των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας, ανάταξης της οικονομίας και της δημοκρατίας. Ένα έργο που δεν μπορεί να φέρει σε πέρας, αν οι ίδιοι οι πολίτες, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν χθες, δεν το πάρουν στα χέρια τους.
 Αιγινήτες, Αιγινήτισσες
Σας ευχαριστούμε για την ψήφο εμπιστοσύνης που δώσατε στο ΣΥΡΙΖΑ με  ποσοστό  33,17% και 2290 ψήφους.  Αυτό αυξάνει πολύ περισσότερο τις ευθύνες και της οργάνωσης, για να παλέψει μαζί με τον Αιγινήτικο λαό για την επίλυση των μεγάλων τοπικών προβλημάτων, της Υγείας, της Παιδείας, της κοινωνικής πρόνοιας, αλλά και την υλοποίηση των μεγάλων έργων που έχει ανάγκη το νησί.  Μπροστά στις μεγάλες αυτές προκλήσεις, η Οργάνωση Μελών Αίγινας  θα σταθεί δυναμικά, αγωνιστικά, κριτικά και χωρίς κομματικούς εναγκαλισμούς,  στην προοπτική   για ένα  καλύτερο αύριο  για το νησί και τη χώρα μας.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΓΙΝΑΣ
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png