Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η Τράπεζα Τροφίμων σε συνεργασία με τον σύλλογο Αίγινα … Εθελοντής, πραγματοποιούν συλλογή τροφίμων

Δελτίο Τύπου.
Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η Τράπεζα Τροφίμων σε συνεργασία με τον σύλλογο Αίγινα … Εθελοντής, πραγματοποιούν συλλογή τροφίμων από supermarkets της Αίγινας, το Σάββατο 22 Αυγούστου! Σε μια δύσκολη συγκυρία, ενώνουμε ξανά τις δυνάμεις μας, και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τις ανάγκες του άλλου, με ένα κοινό σκοπό.

Προσπαθώντας να καλύψουμε βασικές διατροφικές ανάγκες περισσότερων από 576 συνανθρώπων μας στην Αίγινα, συγκεντρώνουμε, γάλα, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια. Με ελάχιστο κόστος, προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας και δίνουμε ελπίδα! Πέρυσι, από την δική σας συμμετοχή, συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 2 τόνοι τροφίμων, καλύπτοντας ανάγκες για περισσότερους από 3 μήνες!

Περιμένουμε την εθελοντική σας συμμετοχή και την υποστήριξή σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Τράπεζα Τροφίμων (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή με τον σύλλογο Αίγινα …Εθελοντής, καθημερινά στις εγκαταστάσεις του.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png