Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Δελτίο Τύπου.
Η Οργάνωση Μελών  ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας ευχαριστεί τους κατοίκους του νησιού,  που με την ψήφο τους ( 59,5%  στην Αίγινα ), στην εκλογική διαδικασία του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015,επέδειξαν νηφαλιότητα, αξιοπρέπεια και πολιτική ωριμότητα.

 Το ΟΧΙ  του 61%  με το οποίο απάντησε ο λαός μας στο δημοψήφισμα  στις τελεσιγραφικές προτάσεις των δανειστών μας, δεν είναι ΟΧΙ στην Ευρωζώνη και το ευρώ. Είναι ένα ΝΑΙ, για την ισότιμη συμμετοχή της χώρας μας και την επίτευξη μιας συμφωνίας για μια ουσιαστική αλλαγή της πολιτικής, που τα προηγούμενα  5 χρόνια κατέστρεψε ένα μεγάλο τμήμα του παραγωγικού ιστού της χώρας μας και προκάλεσε την ανθρωπιστική κρίση που βιώνουμε.

Συμπολίτες

Γνωρίζετε όλοι ότι η επόμενη μέρα δεν θα είναι εύκολη για τη χώρα μας. Το αποτέλεσμα όμως του δημοψηφίσματος ανοίγει το δρόμο για μια Ευρώπη των λαών,  χωρίς λιτότητα, χωρίς φτώχεια και εκμετάλλευση. Μια Ευρώπη της αλληλεγγύης και της Δημοκρατίας.

 Τούτη την ώρα, ο τόπος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, ενότητα και συνοχή, ομοψυχία και ειλικρινή συνεννόηση προκειμένου να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png