Ευχαριστήριο του Συλλόγου Αίγινα Εθελοντής προς όλους όσους βοήθησαν ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Πάσχα και 170 οικογένειες.

Δελτίο Τύπου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αίγινα… Εθελοντής, για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους φίλους που βοήθησαν παντοιοτρόπως ώστε να συγκεντρωθούν και αυτό το Πάσχα τρόφιμα και αγαθά που μοιράστηκαν σε 170 οικογένειες.

Πολλοί από αυτούς επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, όμως τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την δωρεά τους σε: 550 μπριζόλες, 100 σοκολατένια  γλειφιτζούρια για όλα τα παιδιά, τον φούρνο που δώρισε 95 σακούλες παξιμάδια, αυτούς που έδωσαν χρήματα με τα οποία αγοράσαμε πατάτες, αυγά, απορρυπαντικά, αλλά ακόμα κι αυτούς που ψωνίζουν από το παζάρι μας, βοηθώντας έτσι να καλύψουμε διάφορα λειτουργικά έξοδα του Συλλόγου.

Σημαντική είναι η μηνιαία προσφορά των Σουπερ Μάρκετ Κρητικός, της Τράπεζας Τροφίμων, αλλά και του κυρίου Φιλίπ Πολί για την προσφορά του σε 550 λίτρα ελαιόλαδου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους φοιτητές του Πανεπιστημίου DRURY που για δεύτερη χρονιά οργανώνουν αγώνες golf στην Αμερική για να μαζέψουν χρήματα για την γραφική ύλη των παιδιών των σχολείων της Αίγινας. Επίσης τους ευχαριστούμε για τον κόπο που έκαναν να σκάψουν και να φυτέψουν ένα αρκετά μεγάλο μποστάνι που τώρα πια προμηθεύει με λαχανικά τις οικογένειες που φροντίζουμε.

Ευχαριστούμε τον φίλο που μας προμήθεψε με εκτυπωτή, μελάνια και βοήθησε σε προβλήματα ηλεκτρονικής φύσης καθώς επίσης και τους πάντα ακούραστους εθελοντές μας που εργάζονται αγόγγυστα κάθε φορά που τους χρειαζόμαστε.

Να είστε όλοι καλά! 
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png