Ο Σύλλογος Δωματίων και Διαμερισμάτων Αίγινας "Η Αιγινήτικη Φίλοξενία". Μία ελκυστική προσφορά για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στην Αίγινα!

Δελτίο Τύπου.
Ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με την Επαγγελματική Ένωση Αίγινας και την Ένωση Ξενοδόχων Αίγινας στηρίζει την προσπάθεια η οποία γίνεται  προκειμένου να δημιουργηθεί η προσφορά ενός ελκυστικού εκδρομικού πακέτου για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας πρσφέρει την διαμονή της Πέμπτης 30 Απριλίου 2015 ΔΩΡΕΑΝ στα καταλύματά της σε όλες τις περιοχές του νησιού , από την Πόλη της Αίγινας καθώς και στην Αγία Μαρίνα,στους Αγίους,στην Βαγία,στην Πέρδικα,στην Σουβάλα,και στον Μαραθώνα.
Η Δωρεάν διαμονή θα  ισχύει εφόσον οι  κρατήσεις οι οποίες γίνουν  θα συμπεριλαμβάνουν ελάχιστη διαμονή  δύο ημερών για 1 και 2 Μαϊου 2015.Η προσφορά εκ μέρους του Συλλόγου Δωματίων και Διαμερισμάτων Αίγινας σε συνεργασία και με άλλους φορείς του νησιού δίνει στους εκδρομείς ένα επιπλέον κίνητρο για να ταξιδέψουν προς το όμορφο νησί της Αίγινας από το βράδυ της Πέμπτης καθώς έχουν προγραμματιστεί επιπρόσθετα δρομολόγια αργότερα το ίδιο βράδυ λόγω της επικείμενης απεργίας της ΠΝΟ η οποία θα γίνει την Παρασκευή  1 Μαϊου.
Για κρατήσεις και πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του Συλλόγου 22970 32192.

Ο οδηγός δωματίων και διαμερισμάτων στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου
Νικόλαος Κωστάκος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png