Ο ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας για τον Βαγγέλη Λινό.

¨Έφυγε" απο κοντά μας, ο συναγώνιστής και Σύντροφος Βαγγέλης Λινός σε ηλικία 80 ετών .Ο Βαγγέλης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 20-1-1935. Παντρεμένος με την Ελένη Λινού απόκτησε την Βάλια που του έφερε 2 εγγόνια. Από τα παιδικά του χρόνια επί Γερμανικής Κατοχής σφυρηλατεί τον ουμανιστικό του χαρακτήρα και αμέσως μετά στην εφηβεία οργανώνεται στο κομμουνιστικό κίνημα.

Στην μεταπολίτευση περνά στον Ενιαίο Συνασπισμό και στη συνέχεια στον ΣΥΝ και στον ΣΥΡΙΖΑ (μέλος Ιδρυτικού 1ου Συνεδρίου 2013).

Διετέλεσε Υπεύθυνος Οικονομικών στο Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας από το 1979 ως το 1985. Ανήσυχος και παθιασμένος με τον τόπο του την Αίγινα ,εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου καθώς και Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ ττης Επαγγελματικης Ενωσης Αίγινας .

H ζωή και η δράση του στους κοινωνικούς αγώνες σύνδεσε άρρηκτα το όνομά του με το ήθος της αριστεράς και την προσφορά στον τόπο του. Τον αποχαιρετάμε αύριο Τετάρτη 8/4 στις 12 μμ στην Μητρόπολη Αίγινας .
ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΓΙΝΑΣ 7/4/2015


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png