Ομάδα Πολιτών Αίγινας για την Ελληνική Πολιτική. Συνεχίζονται οι δράσεις για την καθαριότητα του νησιού.

Ομάδα Πολιτών Αίγινας για την Ελληνική Πολιτική. Δελτίο Τύπου.
Πραγματοποιήθηκε η εξόρμηση καθαρισμού κατά μήκος του δρόμου από τον Μεσαγρό προς τη διασταύρωση Αγίων-Βαγίας-Μεσαγρού από την ομάδα πολιτών Αίγινας για την ελληνική πολιτική και τους εθελοντές την περασμένη Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014. Καθαρίστηκαν οι παρυφές του δρόμου και οι λωρίδες του δάσους, εντός του οποίου διερχόμενοι πετούν, εκτός του πλήθους ποικίλων σκουπιδιών, και άδεια γυάλινα μπουκάλια.

Είτε ακέραια είτε σπασμένα αυτά λειτουργούν ως κάτοπτρα συγκέντρωσης των ηλιακών ακτίνων, με αποτέλεσμα το δάσος να κινδυνεύει το καλοκαίρι από την αυτανάφλεξή τους. Στη θέση "Τσιδράρι" αντικρίσαμε σωρούς μπάζων, για την αποκομιδή των οποίων είμαστε σίγουροι ότι θα μεριμνήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες, Δασονομείο και Δήμος.

Πρέπει και οι κάτοικοι να επαγρυπνούν επισταμένα για τον εντοπισμό, την αποτροπή και την καταγγελία όσων χρησιμοποιούν το δάσος ως χύδην χωματερή. Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, μετά από πρόταση του Δημοτικού Σχολείου Μεσαγρού-Αγ. Μαρίνας και σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα, επιχειρούμε στην παραλία της Βαγίας. Σημείο συνάντησης οι "Αέρηδες", ώρα 10.30 π.μ. Θέλουμε τον τόπο μας καθαρό, παραδειγματίζουμε και παραδειγματιζόμαστε, εποπτεύουμε και αποτρέπουμε τους ρυπαντές.
Ομάδα Πολιτών Αίγινας για την Ελληνική Πολιτική.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png