Ίδρυση ΚΟΙΝΕΠ "Το όραμα του Καποδίστρια".

Δελτίο Τύπου.
Την Παρασκευή 21/11/2014  με σχετ. αριθμό πρωτοκόλου του Υπουργείου Εργασίας και με έδρα την Αίγινα ιδρύθηκε από 15 ιδρυτικά μέλη μία ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ  του νόμου 4019/2011 με την  επωνυμία "ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ" με κοινωνικούς και πολιτιστικούς σκοπούς, όπως αυτοί αναφέρονται και προσδιορίζονται στο Καταστατικό της.Προσεχώς θα συνεδριάσει η Γενική Συνέλευση για την εκλογή των 7 μελών της Διοικητικής Επιτροπής της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης,θα καθοριστούν οι άμεσοι στόχοι και οι δραστηριότητες της και θα δημοσιοποιηθούν περισσότερες λεπτομέρειες πάνω σε αυτά τα ζητήματα.
Από την Προσωρινή Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος Καθηγητής Α.Τ.Ε.Ι Καλαμάτας
Δρ. Παπακωνσταντινίδης Λεωνίδας 

Σχετική επιστολή

Φίλες και φίλοι, συνοδοιπόροι και συναγωνιστές,
Είμαστε ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης, της δικής μας Κοιν.Σ.Επ., αυτής που οραματιστήκαμε και την Παρασκευή 21/10/2014 καταθέσαμε και πήραμε τον Αριθμό Πρωτοκόλλου, την κατάθεση ψυχής και την δύναμη να ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα, αυτόν που έχουμε να διαβούμε και να προστατέψουμε.
Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα, μια μέρα αναβίωσης σημαντικών γεγονότων που θάρθουν. Ατενίζουμε το χθες και το προετοιμάζουμε για το αύριο. Δεν θα ντραπώ να πω ότι πιστεύω θα είμαστε οι Συνεχιστές του Ονείρου του Καποδίστρια, ενός ονείρου για την καλύτερη και ισχυρότερη Ελλάδα που διακόπηκε βίαια και προδοτικά.
Εμείς παίρνουμε τη σκυτάλη, τίποτα δεν είναι εύκολο, τίποτα δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα και τίποτα δεν θα μας δοθεί απλόχερα.
Εμείς θα το κατακτήσουμε...
Σας ενημερώνω λοιπόν φίλοι μου ότι Αριθμός Γενικού Πρωτοκόλλου στο Υπουργείο Εργασίας είναι ο 42655/21-11-14, ενώ το Ειδικό Πρωτόκολλο Διεύθυνσης ειναι το Δ5/2152.
Το μόνο μας εμπόδιο για την ολοκλήρωση της ΚοινΣ.Επ. μας είναι η τελική έγκριση, που λόγω των διαδικασιών που υπάρχουν θα καθυστερήσει μέχρι 1 μήνα. Θα προσπαθήσουμε να επιταχύνουμε τη διαδικασία για να οριστικοποιηθεί γρηγορότερα, αλλά αυτό είναι το τυπικό μέρος πλέον...
Προετοιμάζω ένα ηλεκτρονικό μέσο επικοινωνίας, ένα φόρουμ επικοινωνίας, όπου θα μπορούμε να συζητάμε και να καταθέτουμε προτάσεις και ιδέες, ένα think tankσκέψεων και αναλύσεων δράσεων, γενικότερα οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει το έργο μας.
Σε λίγες μέρες θα σας ενημερώσω για την πορεία του και πως θα λειτουργεί.
Θα ήθελα να προτείνω την Ολομέλεια της Κοιν.Σ.Επ. σε εύλογο χρονικό διάστημα και ειδικότερα το επόμενο Σάββατο ή Κυριακή 29 ή 30 / 11/2014 στην Αίγινα για να συζητήσουμε μια μεγάλη ατζέντα που έχουμε μπροστά μας και είναι η τριήμερη γιορτή στις 24-25-26/1/2015 , οι αρχαιρεσίες της ΚοινΣ.Επ. , η ταξινόμηση των δράσεων, οι προτεραιότητες μας και ο τρόπος λειτουργίας.
Παράλληλα σας στέλνω την επίσημη πλέον έκδοση που καταθέσαμε, να την έχετε όλοι σας.
Σας χαιρετώ και εύχομαι σε όλους μας ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !!!
Παναγιώτης Οπλοποιός


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png