Eθελοντική εξόρμηση καθαριότητας στην περιοχή του Ναού της Αφαίας.

Δελτίο Τύπου.
Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποίηθηκε εθελοντική εξόρμηση καθαριότητας στην περιοχή του Ναού της Αφαίας και της Μονής του Αγίου Μηνά. Ακολούθησε την εξόρμηση της 2ας Νοεμβρίου στην παραλία των αγ. Αναργύρων. Αρωγός μας ο Δήμος που χορηγεί σακκούλες, γάντια και όποια εργαλεία τυχόν χρειαστούν, ενώ συλλλέγει και τα προϊόντα της “συγκομιδής” μας.

Η πρόσκληση έγινε από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αίγινας με συμμετοχή της Ομάδας Πολιτών Αίγινας για την Ελληνική Πολιτική, του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων και άλλων φίλων δημοτών της Αίγινας. Το ξεχωριστό αυτής της εξόρμησης ήταν που εντοπίσαμε σε ρεματιά –μέσα στο καταπράσινο, πανέμορφο, δάσος- απίστευτο χάλι και αθλιότητα από σκουπίδια και μπαζα. Τα οποία με πολύ κόπο, τελικά συλλέξαμε και απομακρύναμε.
Σας προσκαλούμε την επόμενη Κυριακή 23 Νοεμβρίου, ώρα 10.00 για καθαρισμό στον ιστορικό χώρο των Σαλαμινομάχων.
Ραντεβού στο όριο μεταξύ του αρχαιολογικού χώρου και της παραλίας Καλαμιές.
Υπάρχουν πράγματα που μας ενώνουν, η φύση, η χαρά της προσφοράς, η καθαριότητα στις γειτονιές μας, η κοινή συμμετοχή και εν τέλει η βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.
Σας περιμένουμε.
Ομάδα Πολιτών Αίγινας για την Ελληνικη Πολιτική.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png