Η τελετή του αγιασμού στις νέες εγκαταστάσεις του συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής".

Τη δύναμη της συλλογικής προσπάθειας και της εθελοντικής πρωτοβουλίας, κατέδειξε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στις νέες εγκαταστάσεις του συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής". Κι αυτό γιατί εκτός από το τυπικό μέρος της εκδήλωσης, η ομιλία της προέδρου του συλλόγου κυρίας Αθηνάς Πυρουνάκη, έδειξε ότι όταν οι προθέσεις είναι ουσιαστικές και η δύναμη της θέλησης ισχυρή, οι στόχοι μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, ειδικά μάλιστα όταν αυτοί αφορούν τη στήριξη και τη βοήθεια προς τις οικογένειες της Αίγινας που δοκιμάζονται από την οικονομική και κοινωνική πια κρίση. Κατέδειξε επίσης τον τρόπο με τον οποίο η εθελοντική πρωτοβουλία συσπειρώνει τους ανθρώπους που έχουν την πρόθεση να συνταχτούν με αυτό το σκοπό και να βοηθήσουν ανιδιοτελώς, καθένας από τη δικιά του πλευρά, με τις δυνάμεις και τις δυνατότητες που έχει.

Η κυρία Πυρουνάκη βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον κύριο Μαλτέζο, ιδιοκτήτη του ακινήτου, αλλά και την κυρία Λάκκου για την προσφορά του ακινήτου που στέγασε το σύλλογο τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του. Ευχαρίστησε επίσης όλους όσους προσφέρουν είδη για την κάλυψη των αναγκών. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, τόνισε την πρόθεση, όχι μόνο του ιδίου, αλλά και όλου του Δημοτικού Συμβουλίου της Αίγινας να σταθεί, με όποιον τρόπο μπορεί, δίπλα στις ανάγκες του συλλόγου και εξήρε την εθελοντική πρωτοβουλία και τις προσπάθειες του.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο αντιδήμαρχος κύριος Κώστας Γεννήτσαρης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κυρία Καίτη Σαλπέα και κύριοι: Γιώργος Σκαλτιώτης, Στέλιος Θεριανός και Αντώνης Ντελής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png