Πρόσκληση προς τους συλλόγους των δημοτών της Αίγινας για εθελοντική καθαριότητα.

Πρόσκληση.
Φίλες και φίλοι,
Δημόσια προτάθηκε από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας κατά την ημερίδα της 5ης Οκτωβρίου "Η ζωή στην Αίγινα..." ο εθελοντικός καθαρισμός στα δάση και στις παραλίες του νησιού μας. Προτείνουμε την έναρξη εξορμήσεων αυτών κάθε Κυριακή του Νοεμβρίου (πλην της 9ης Νοεμβρίου, εορτής του Αγίου Νεκταρίου). Και εφόσον υπάρξει συμμετοχή και προθυμία, να συνεχίσουμε και τον Δεκέμβριο.

 Η παρούσα δημοτική αρχή παρουσιάζει θετικό έργο, προφανές όμως είναι πως τα σωρευμένα και σκορπισμένα σκουπίδια από το καλοκαίρι, απαιτούν προσωπικό και χρόνο, που εύλογα ο δήμος μας δεν έχει την ευχέρεια να διαθέσει. Μία συλλογική προσπάθεια λοιπόν από τους πολίτες στην Αίγινα, πέραν του έργου που θα εισφέρει, μπορεί να παρακινήσει και άλλους συμπολίτες να ενεργοποιηθούν και να δημιουργήσει ένα “κίνημα” ευαισθητοποίησης και συμμετοχής στην καθαριότητα, ίσως και στην ανακύκλωση.

Προσδοκούμε την ανταπόκριση και τις προτάσεις σας.
Με εκτίμηση,
Για την Ομάδα Πολιτών Αίγινας για την Ελληνική Πολιτική ( Ο.Π.Α.Ε.Π. )
Π. Χατζηαλεξιάδη. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png