Ευχαριστήριο και Πρόσκληση από το Λεούσειο Ιδρυμα.

Επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας προς όλους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι προσέφεραν και προσφέρουν με πολλούς και διαφόρους τρόπους για να μπορεί το Λεούσειο Ιδρυμα να συνεχίσει να παρέχει βοήθεια στους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας.

Οφείλουμε κατ΄αρχήν θερμότατες ευχαριστίες στους δεκάδες εθελοντές, οι οποίοι με πολύ αγάπη και μεράκι ετοιμάζουν και διανέμουν καθημερινά το φαγητό και φροντίζουν να παρέχονται αξιοπρεπή γεύματα.

Είμαστε επίσης ευγνώμονες στους ανώνυμους και επώνυμους συμπολίτες μας οι οποίοι έρχονται στο Λεούσειο με προσφορές σε είδη και χρήματα. Ευχόμαστε ο Θεός που γνωρίζει τα ονόματά τους να παρέχει πλούσια την ευλογία του και να δίνει υγεία στους ιδίους και τις οικογένειές τους.

Οφείλουμε όμως να εκφράσουμε και ονομαστικά κάποιες ευχαριστίες. Ευχαριστούμε τους μαθητές και το 15/μελές του 2ου Γυμνασίου Αίγινας καθώς και τη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης για την δωρεά τροφίμων. Επίσης ευχαριστούμε την κα Μαρία Γιαννοπούλου για τη δωρεά χρηματικού ποσού με το οποίο έγιναν οι απαραίτητες επισκευές στις συσκευές της κουζίνας, καθώς και τον κ. Νικόλαο Πτερούδη για τη δωρεά ενός καταψύκτη.

Τέλος καλούμε όλους τους φίλους του Λεουσείου Ιδρύματος στη Θεία Λειτουργία που θα γίνει το Σάββατο 10 Μαΐου, κατά την οποία θα τελεστεί το Μνημόσυνο των μεγάλων δωρητών Αντωνίου και Αννας Λεούση καθώς και όλων εκείνων υπέρ αναπαύσεως των οποίων έχουν προσφερθεί γεύματα ή τρόφιμα.

Μετά τη Θεία Λειτουργία θα παρατεθεί ένα μικρό πασχαλινό τραπέζι στο οποίο είναι καλεσμένοι, πρώτα οι γέροντες και οι εμπερίστατοι αδελφοί μας που θα μπορέσουν να μετακινηθούν προς το Λεούσειο, μετά οι φίλοι δωρητές και τέλος όλοι οι αγαπητοί μας εθελοντές. Ελάτε να συναντηθούμε και να πούμε μαζί το «Χριστός Ανέστη».
Καλή και ευλογημένη Ανάσταση

Με ιδιαίτερη τιμή
Ο Διευθυντής                                              Ο Ταμίας
Πρωτοπρ. Νικόλαος Σαββόπουλος        Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png