Η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα από την Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας.

Στο ξενοδοχείο "Δανάη" πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα από την Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος της Τ.Ο. κύριος Στέλιος Αποσπόρης, καθώς και ο βουλευτής της Α' Πειραιά κύριος Κώστας Κατσαφάδος. "Με την παρουσία σας σήμερα εδώ, δίνετε ένα βροντερό παρών και θέλω να πιστεύω ότι με την επιμονή και την προσπάθεια όλων μας, θα μπορέσουμε να έχουμε ένα αισιόδοξο μέλλον" είπε ο κύριος Κατσαφάδος στην αρχή της σύντομης ομιλίας του και συνέχισε:
"Στη Νέα Δημοκρατία όλοι μας έχουμε καταλάβει το ρόλο μας.

Στη Νέα Δημοκρατία έχουμε καταλάβει ότι δεν είναι ευχάριστο όταν βλέπεις μία κοινωνία και φίλους και συναγωνιστές να αντιμετωπίζουν ακόμη και προβλήματα επιβίωσης. Όταν υπάρχει όλη αυτή η υπέρμετρη φορολόγηση και πάνω στα ακίνητα και στο ατομικό εισόδημα του καθενός. Όταν υπάρχει αυτή η μεγάλη γάγγραινα η οποία λέγεται ανεργία. Ξέρουμε λοιπόν ότι δεν είμαστε οι ευχάριστοι, προσπαθούμε όμως όσο είναι δυνατόν να είμαστε πιο ουσιαστικοί και πιο ωφέλιμοι".

"Αυτοί τη στιγμή η χώρα βιώνει έναν πόλεμο, έναν οικονομικό πόλεμο. Και στον πόλεμο πρέπει να είμαστε όλοι μαζί", συμπλήρωσε ανάμεσα σε άλλα ο κύριος Κατσαφάδος, σημειώνοντας αναφορικά με την οικονομική κατάσταση ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα, ενώ έκανε αναφορά στη διαφθορά και τόνισε ότι η επιλογή ακραίων λογικών και ακραίων δυνάμεων μόνο διχαστική μπορεί να είναι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png