Η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα από το Σύλλογο "Αίγινα Εθελοντής".

Στους κατάμεστους από φίλους και μέλη του συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής", χώρους του cafe Caps Lock πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με το βλέμμα όμως στραμμένο στις δύσκολες συνθήκες και στις ανάγκες των κατοίκων του νησιού που πιέζονται ιδιαίτερα από την κακή οικονομική κατάσταση, όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, θέλοντας αυτές τουλάχιστον οι στιγμές να είναι αισιόδοξες.

Η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου κυρία Σοφία Γιαννούλη, καλωσόρισε τους φίλους και τα μέλη του "Αίγινα Εθελοντής", που πια κλείνει δύο χρόνια γεμάτα με δράσεις και πρωτοβουλίες. Στη σύντομη ομιλία της η κυρία Γιαννούλη έκανε αναφορά στις προσπάθειες που έκαναν τα μέλη του συλλόγου ώστε να σταθούν δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Κάλεσε επίσης τους  κατοίκους του νησιού να είναι πάντα δίπλα στο σύλλογο, καθώς όπως είπε οι ανάγκες των ανθρώπων είναι διαρκείς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png