Η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας "Η Αφαία".

Στο cafe "Παναγάκης" στην παραλία του νησιού, πραγματοποίησε φέτος την εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας "Η Αφαία". Η καλή παρέα και η ζεστή ατμόσφαιρα χαρακτήρισαν και αυτή την εκδήλωση, μαζί με τις ευχές για την καινούργια χρονιά και τις ευχαριστίες προς όσους βρίσκονται κοντά στις προσπάθειες του συλλόγου.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου κυρία Βάντα Αλευρά - Βάρτζελη, που ενημέρωσε ότι η επόμενη εκδήλωση θα γίνει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου στο Λαογραφικό Μουσείο, με θέμα την αγάπη και τον έρωτα. Πρόκειται για ομιλία ψυχολόγου που στόχο έχει να παρουσίαση τη σχέση ανάμεσα στην καλή διάθεση και την καλή σωματική υγεία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο αντιδήμαρχος κύριος Νίκος Τζίτζης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Νίκος Γιαννούλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Τάκης Βάρτζελης,  αρκετοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του νησιού, καθώς και φίλοι και μέλη του συλλόγου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png