Εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα της τοπικής οργάνωσης μελών Αίγινας του ΣΥΡΙΖΑ.

"Το ότι ξαναγεννήθηκε στην Αίγινα μία αριστερά που διεκδικεί επάξια και με ανταπόκριση, να κατοχυρώσει μία θέση σημαίνουσα στις εξελίξεις του νησιού, σε κάθε άποψη: στα κοινωνικά, στα πολιτισμικά, στα διοικητικά, στα αυτοδιοικητικά, αυτό πριν δύο χρόνια ήταν ένα ρομαντικό όνειρο. Τώρα είναι πραγματικότητα. Αυτό είναι μία απόδειξη ότι αυτό που κάνετε εσείς δεν έπεσε από τον ουρανό, είναι η ανταπόκριση στις ανάγκες και τις προκλήσεις των καιρών.

Από αυτή την άποψη αυτό πρέπει να το επισημάνω, γιατί σας αξίζει κάθε τιμή και κάθε αξιοσύνη, για αυτή την προσπάθεια που έχετε κάνει", είπε ανάμεσα σε άλλα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Θοδωρής Δρίτσας, που παραβρέθηκε σήμερα το βράδυ στην εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Τοπικής Επιτροπής. Η εκδήλωση έγινε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην παραλία της Αίγινας, με σημαντική προσέλευση, αλλά και αισιοδοξία μπροστά "στις κρίσιμες εξελίξεις του 2014", όπως χαρακτηριστικά είπε ο κύριος Θοδωρής Δρίτσας, που επίσης ευχήθηκε "η Αίγινα να δώσει τη δική της σφραγίδα, τα δικά της δείγματα γραφής, να πρωτοπορήσει και να πρωτοστατήσει", ενώ ολοκληρώνοντας την ομιλία του είπε: "Εύχομαι και στις αυτοδιοικητικές προσπάθειες και σε όλες τις προσπάθειες να μπορέσετε να εμπλέξετε την κοινωνία, εκεί είναι το μεγάλο στοίχημα. Το στοίχημα δεν είναι να μεγαλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, το στοίχημα είναι να δομηθεί η κοινωνία".

Το κοινό καλωσόρισε ο κύριος Κώστα Ζορμπαλάς, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε και η κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς για ένα έργο του ζωγράφου Γιάννη Σανταντόνιο, ενώ ο τυχερός της βασιλόπιτας έλαβε ένα ζωγραφικό έργο της Αλκμήνης Σταυρουλάκη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png