Εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα από το Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Αίγινας "Ο Άγιος Νικόλαος".

Διατηρώντας τον παλμό που δίνει στα μέλη του η επαφή με τη θάλασσα και την αγαπημένη τους δραστηριότητα, ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Αίγινας "Άγιος Νικόλαος", πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής την εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τον ετήσιο απολογισμό του συλλόγου. Η προσέλευση των μελών και των φίλων του συλλόγου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία σε φίλους και γνωστούς να συζητήσουν και να περάσουν μερικές ευχάριστες στιγμές δίπλα στη θάλασσα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Στέλιος Θεριανός ευχήθηκε στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για τη νέα χρονιά, και τόνισε τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να διατηρηθεί καθαρός και ευπρεπής ο χώρος στο εντευκτήριο του συλλόγου στην περιοχή του Λεοντίου. Σημείωσε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, οι προσπάθειες των μελών του συλλόγου επικεντρώθηκαν στο να προσφέρουν τη βοήθεια σε ανθρώπους που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png