Ο ετήσιος χορός για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Α.Ο.Α Σαρωνικός.

Ιδιαίτερα αισιόδοξο το κλίμα στη χθεσινή εκδήλωση που διοργάνωσε η διοίκηση του Α.Ο.Α Σαρωνικός, των τμημάτων basket και volley στο ξενοδοχείο "Δανάη". Πρωταγωνιστές της βραδιάς η καλή διάθεση, η μουσική και φυσικά οι αθλητές των ομάδων, που καταγράφουν μία συνεχιζόμενη ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Η εκδήλωση επιτυχημένη από κάθε άποψη, δημιούργησε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για διασκέδαση ανάμεσα σε φίλους, αλλά και την ευκαιρία για ένα μικρό απολογισμό στην επιτυχημένη έτσι κι αλλιώς πορεία του Α.Ο.Α. Σαρωνικός την περασμένη χρονιά.

Το κοινό καλωσόρισε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου κύριος Κώστας Δρόσος, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησαν ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης και ο Αντιπεριφερειάρχης κύριος Δημήτρης Κατσικάρης. Κατά τη διάρκεια των σύντομων ομιλιών προέκυψαν και ειδήσεις όπως ότι για τέταρτη χρονιά, η Αίγινα θα φιλοξενήσει το καλοκαίρι το Masters Beach Volley, αλλά και οι πρόσφατες εξελίξεις για το κλειστό γήπεδο basket και volley.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδλήλωση εδώ.


Πιο συγκεκριμένα κατά την ομιλία του ο κύριος Κατσικάρης έκανε αναφορά στη δημιουργία ενός κλειστού γηπέδου (από όσα είπε φαίνεται ότι έχει προκριθεί η λύση του μπαλονιού) ενώ συμπλήρωσε ότι στην πρώτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού που θα γίνει σε 20-25 ημέρες το έργο θα ενταχθεί. Μέχρι τότε υπάρχει αναμονή για λύση πολεοδομικών θεμάτων από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας. Τέλος φαίνεται να υπάρχει και δέσμευση για τη στήριξη του καλοκαιρινού Masters Beach Volley.

Μετά το τέλος της ομιλίας του ο κύριος Κατσικάρης παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τη διοίκηση του Σαρωνικού. Η βραδιά περιελάμβανε επίσης λαχειοφόρο αγορά, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, μπουφέ και βέβαια μουσική.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png