Εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα από το Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη.

Μέσα σε θετικό και αισιόδοξο κλίμα για την καινούργια χρονιά, ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Ανδρέα Δ. Καψάλη πραγματοποίησε την Κυριακή την καθιερωμένη εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικης πίτα. Η εκδήλωση έγινε ανάμεσα σε φίλους του ιδρύματος, τα μέλη του συλλόγου και φυσικά τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Το κοινό καλωσόρισε εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου ο κύριος Τάκης Καψάλης που ευχήθηκε το 2014 να είναι μία χρονιά καλύτερη για όλους και να σηματοδοτήσει την έξοδο της χώρας μας από την κρίση. Ακολούθησε η ανάγνωση της επιστολής του βουλευτή της περιφέρειάς μας κυρίου Κώστα Κατσαφάδου, από τη σύζυγό του κυρία Νόρα Μιχαλολιάκου, καθώς μία προγραμματισμένη υποχρέωση δεν του επέτρεψε να παρευρεθεί.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε η κυρία Φλώρα Καψάλη η οποία ευχαρίστησε προσωπικά τους συνεργάτες τους συλλόγου φίλων του ιδρύματος για την προσφορά τους, ενώ ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι καλύτερη σε όλα για όλους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον πρόεδρο του ιδρύματος κύριο Δημήτρη Καψάλη και το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη. Την εκδήλωση παρουσίασε η πρόεδρος του συλλόγου φίλων κυρία Ξανθένια Μαντά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png