Η εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Σύλλογο Συνταξιούχων του ΙΚΑ Αίγινας.

Κατάμεστο το Δημοτικό Θέατρο Αίγινας σήμερα, καθώς ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Αίγινας πραγματοποίησε την εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Μια εκδήλωση που έγινε μέσα σε ένα ιδιαίτερα σκληρό οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον για τα μέλη του συλλόγου, με την απαξίωση του επίσημου κράτους να τους συντροφεύει σε κάθε τους ανάγκη, σε κάθε βήμα της καθημερινότητάς τους. Ωστόσο δεν το βάζουν κάτω, βρίσκουν τη δύναμη να χαμογελούν, να εύχονται για τη νέα χρονιά και βέβαια να θυμούνται τα παλιά.

"Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία" λέει ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Στέλιος Κοττάκης που συμπληρώνει: "... με πολύ υγεία, γιατί τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, εάν δεν έχουμε και την υγεία μας τελειώσαμε". Ο κύριος Κοττάκης μιλώντας στο Aegina Portal κάνει λόγο για κυνήγι και κατατρεγμό των συνταξιούχων και δηλώνει ότι τα χρήματα της σύνταξης δεν επαρκούν πια ούτε για δέκα ημέρες. Ευχαρίστησε όλα τα μέλη του συλλόγου που προσήλθαν στην εκδήλωση και ευχήθηκε ο θεός να δώσει φώτιση και μυαλό σε όσους αποφασίζουν για τις περικοπές των συντάξεων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png