Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αργοσαρωνικού για την απώλεια της Γρηγορίας Μαρίνη - Πραγκαστή.

Δελτίο Τύπου.
Η Εκπαιδευτική κοινότητα του νησιού και ο Σύλλογος δασκάλων και Νηπιαγωγών νησιών Αργοσαρωνικού με ευγνωμοσύνη «αποχαιρετούν» τη συναδέλφισσα τους, Γρηγορία Μαρίνη. «Αποχαιρετούν» μια δασκάλα που στους δύσκολους καιρούς της μεταπολεμικής Ελλάδας έδωσε τον αγώνα μαζί με όλους τους εκπαιδευτικούς εκείνης της γενιάς, όχι μόνο για τη μόρφωση των παιδιών, αλλά και για το χτίσιμο μιας νέας κοινωνίας.

Ήταν απ’ τους ανθρώπους που δεν σταμάτησαν ποτέ να προσφέρουν, αφού και μετά το πέρας του εκπαιδευτικού της έργου, η προσφορά της συνεχίστηκε και στο κοινωνικό έργο του νησιού, με συμμετοχή για 27 χρόνια στη διοίκηση του Νοσοκομείου της Αίγινας.

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νησιών Αργοσαρωνικού, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στο σύζυγο και τους συγγενείς της και αντί στεφανιού προσφέρει το ποσό των 50 ευρώ στο Νοσοκομείο της Αίγινας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ Ο Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡ.ΡΕΠΠΑΣ ΣΤ.ΛΑΓΙΑΚΟΥ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png