Μέσα σε αισιόδοξο κλίμα για τη νέα χρονιά η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Ναυτικό Όμιλο Αίγινας.

Στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας πραγματοποιήθηκε χθες η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομίλου. Η εκδήλωση έγινε μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά, καθώς το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι αθλητές του ομίλου κατέκτησαν κατά τη διάρκεια του 2013 δεκάδες κορυφαίες διακρίσεις. Εκ μέρους της προέδρου του διοικητικού συμβουλίου κυρίας Βίκυ Κοτσάκη, χαιρετισμό και ευχές για τον καινούργιο μετέφερε ο κύριος Νεκτάριος Κοντοβράκης.

Χαιρετισμό απήυθυνε επίσης ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, αλλά και Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κύριος Δημήτρης Κατσικάρης που τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του. Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης ο Λιμενάρχης Αίγινας κύριος Κυριάκος Γκαρής, μέλη της διοίκησης του δήμου Αίγινας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του νησιού, οι γονείς και οι συγγενείς των αθλητών, καθώς και φίλοι του ομίλου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png