Συζήτηση για τα προβλήματα στην περιοχή της Κυψέλης.

Στο Δημοτικό Σχολείο Κυψέλης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, συνάντηση - συζήτηση με πρωτοβουλία του Δημοτικού Σχολείου Κυψέλης Αίγινας και του Περιβαλλοντικού και Πολιτισμικού Συλλόγου "Ο Άγιος Λεόντιος". Η συζήτηση αφορούσε τα γνωστά προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητα στη ζωή των κατοίκων της Κυψέλης, την οδική ασφάλεια στη Λεωφόρο Αίγινας - Κυψέλης και θέματα που σχετίζονται με την ευρύτερη περιοχή. Τη συζήτηση συντόνισαν ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Κυψέλης κύριος Βασίλης Γκίνης και η πρόεδρος του συλλόγου "Άγιος Λεόντιος" κυρία Καίτη Τύμη Εμμανουήλ.

Στη συζήτηση θέματα ανέπτυξαν οι κύριοι Άγγελος Λύτρας, Ανδρέας Αποστολίδης, ο ιατρός κύριος Σωκράτης Δούκας, ενώ στη συζήτηση συμμετείχαν για θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια δύο αστυνομικοί εκπροσωπώντας το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας. Τοποθετήθηκαν επίσης οι κύριοι Νεκτάριος Λεούσης, Δημήτρης Μούρτζης, Νίκος Μαρίνος, Νίκος Κουνάδης, Τασούλα Μπέση, Παναγιώτης Μαρίνης.

Τη συζήτηση παρακολούθησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριο Γιάννης Πούντος, Νίκος Οικονόμου, ο διευθυντής του γυμνασίου της Κυψέλης κύριος Γιώργος Μπήτρος, ο νομικός Γιώργος Τσατήρης, ο κύριος Νεκτάριος Λαβούτας μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Αίγινας, καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Κοινωνικής Αρωγής Κυψέλης Ανδρέας Εμμανουήλ. Τη συζήτηση παρακολούθησαν κάτοικοι της περιοχής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png