Συνάντηση συλλόγων της Αίγινας με θέμα τη συζήτηση των προβλημάτων του νησιού.

Το πρωί της Κυριακής στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση συλλόγων της Αίγινας με θέμα τη συζήτηση των προβλημάτων του νησιού. Η συνάντηση ήταν μία πρωτοβουλία του συλλόγου "Φίλοι της Αίγινας". Τους εκπροσώπους των συλλόγων χαιρέτησε η πρόεδρος των Φίλων της Αίγινας κυρία Όλγα Αρνιακού.

Τα θέματα που περιελάμβανε η συζήτηση ήταν: τα σκουπίδια, η ύδρευση, το χωροταξικό - πολεοδομικό, το κυκλοφοριακό, η αρρώστια των φοινίκων, τα καποδιστριακά κτίρια, η πολιτογράφηση κατοίκων της Αίγινας, η ηχορύπανση και ο ελαιώνας. Σε αυτή την πρώτη συνάντηση δεν είχαν προσκληθεί όλοι οι σύλλογοι του νησιού, ενώ από όσους είχαν προσκληθεί δεν παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι όλων. Ο αντικειμενικός σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας, φαίνεται να είναι η συζήτηση πάνω στα σημαντικά προβλήματα του νησιού και η κατάθεση απόψεων και προτάσεων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png