Εκδήλωση με θέατρο σκιών και bazaar από το σύλλογο "Αίγινας Εθελοντής".

Μία όμορφη εκδήλωση πραγματοποίησε τη Κυριακή ο σύλλογος "Αίγινα Εθελοντής" με σκοπό την ενίσχυση των οικογενειών του νησιού που έχουν ανάγκη. Η εκδήλωση έγινε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας, όπου οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους παρακολούθησαν την παράσταση από το θέατρο σκιών "Θερσίτης" του Ανδρέα Δερμάτη. Παράσταση που σκόρπισε τη χαρά και το χαμόγελο σε όσους είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν. Στην είσοδο, όσοι το επιθυμούσαν, άφηναν μία τσάντα με τρόφιμα μακράς διαρκείας, αφού αυτός άλλωστε ήταν και ο σκοπός της δράσης. Αντί εισιτηρίου να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τους κατοίκους του νησιού που τα χρειάζονται.

Στο χώρο λειτουργούσε ακόμη bazaar με ρούχα, χειροτεχνήματα και πολλά δώρα, τα έσοδα από τα οποία θα διατεθούν για τον ίδιο σκοπό. Το κοινό καλωσόρισε εκ μέρους του συλλόγου η κυρία Σοφία Γιαννούλη, που έκανε μία σύντομη αναφορά στις προσπάθειες και τις δράσεις του "Αίγινα Εθελοντής".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png