Με παραδοσιακούς χορούς, παιδικά θεατρικά και τραγούδια γιόρτασαν οι Άγιοι Ασώματοι την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.


 
Στο προαύλιο του ενοριακού ναού των Αγίων Ασωμάτων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η εορταστική εκδήλωση του υπό σύσταση Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίων Ασωμάτων και Κοντού "Ο Ταξιάρχης" για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Η προσεγμένη εκδήλωση ξεκίνησε με τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας που εκφώνησε η κυρία Μαίρη Κουνάδη, ενώ ακολούθησαν ποιήματα και παραδοσιακοί χοροί από το παιδικό, εφηβικό και τμήμα ενηλίκων του συλλόγου. Η γιορτή περιελάμβανε επίσης παιδικά θεατρικά με σχετική με την επέτειο θεματολογία. Η γιορτή ολοκληρώθηκε μέσα σε χειροκροτήματα από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου.

Στις δραστηριότητες του συλλόγου συμπεριλαμβάνονται χορευτικά τμήματα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες με καθηγήτρια την κυρία Μάρθα Χαρτοφύλακα, τμήμα βυζαντινής μουσικής και παραδοσιακών οργάνων με καθηγητή τον κύριο Θανάση Ανδρεάδη, τμήμα ζωγραφικής, χειροτεχνίας και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με υπεύθυνη την κυρία Μπήτρου Νεκταρία, καθώς και τμήμα εκμάθησης κοπανελιού με υπεύθυνη την κυρία Ελένη Τζίτζη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png