Προσφορά σχολικών ειδών στις πολύτεκνες οικογένειες από το Σύλλογο Πολυτέκνων Αίγινας.

Στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η παράδοση στους δικαιούχους των σχολικών ειδών από το Σύλλογο Πολυτέκνων Αίγινας. Τα είδη τα οποία μοιράστηκαν προέρχονται από πρωτοβουλία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ και της Εθνικής Τράπεζας. Η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Βασιλική Ευσταθίου ευχαρίστησε τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και την Εθνική Τράπεζα για την προσφορά τους σε σχολικά είδη για τις πολύτεκνες οικογένειες.

Ο κύριος Δημήτρης Γκαρής, πρόερος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού τόνισε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό του Συλλόγου Πολυτέκνων και όποιου συλλόγου χρειαστεί τη βοήθεια της Κοινότητας. Τέλος, σε σχετική ευχαριστήρια επιστολή ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αίγινας αναφέρει: "Ευχαριστούμε θερμά τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και την Εθνική Τράπεζα για την προσφορά τους σε σχολικά είδη για τις πολύτεκνες οικογένειες, επίσης ευχαριστούμε την Ένωση Πολυτέκνων Πειραιά και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Κο Βοϊδονικόλα, τον Γενικό Γραμματέα Κο Μόφορη για τη συνεργασία και τον Ταμεία της Ένωσης Κο Μαυροδάκο για την άψογη συνεργασία και τη στήριξη που δείχνουν πάντοτε στο Σύλλογο μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Διαμερίσματος Μεσαγρού τον Κο Δημήτρη Γκαρή για τη διάθεση των γραφείων του Κοινοτικού Διαμερίσματος Μεσαγρού για τη διανομή σχολικών ειδών και για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη που δείχνει εμπράκτως στις πολύτεκνες οικογένειες του νησιού. Ένα απλό ευχαριστώ δεν αρκεί για τις υπαλλήλους της Ένωσης Πολυτέκνων Πειραιά. Κα Φραγκογιάννη Αρχοντούλα και τη Κα Μόφορη Βασιλική διότι ξεπερνούν τον εαυτό τους και πολλές φορές κατά πολύ το ωράριό τους για να εξυπηρετήσουν τις πολύτεκνες οικογένειες του νησιού μας".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png